Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2030

Livetapahtuma:

Seurakunta tai järjestö voi ilmoittaa livetapahtumaan mukaan enintään kaksi nuorta ja yhden aikuisen. Nämä ilmoitetaan samalla ilmoittautumislomakkeella, "Lähi - Nuoret ja työntekijät - Kirkko2030".

Jos haluat mukaan enemmän kuin kaksi nuorta, voit ilmoittaa nuoria jonoon valitsemalla alta lomakkeen "JONO - Lähi - Nuoret - Kirkko2030". Jonoon voi ilmoittaa enintään kaksi nuorta. Jonosta otetaan nuoria mukaan tapahtumaan ilmoittautumisjärjestyksessä varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä 28.2.2022, jos tapahtumassa on tilaa.

Verkkoseminaari:

Verkkoseminaarissa ei ole osallistujarajaa, joten voit ilmoittaa mukaan niin monta nuorta ja aikuista, kuin haluat. Yhdelle lomakkeelle kuitenkin mahtuu enintään 4 nuorta ja 2 aikuista - jos haluat ilmoittaa mukaan enemmän henkilöitä, täytä useampi lomake. Valitse lomake "Etä - Nuoret ja työntekijät - Kirkko2030".

Verkkoseminaarissa on käytössä kimppahinnat: Jos samasta seurakunnasta/yhtymästä ilmoittautuu 5 henkilöä, veloitamme osallistumisesta vain 80€ (20€ alennus). Jos osallistujia on yhteensä 10 henkilöä, veloitamme 150€  (50€ alennus). Kimppa-alennukset huomioidaan laskutuksen yhteydessä.

Jälki-ilmoittautuminen:

Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 28.2.2022. Tämän jälkeen avaamme jälki-ilmoittautumisen, joka on auki 1.-10.3. tai niin kauan, kuin paikkoja riittää. Jälki-ilmoittautuminen avautuu tällä sivulla 1.3. klo 12.00.

Luottamushenkilön ilmoittautuminen:

Luottamushenkilö voi ilmoittaa itsensä mukaan tapahtumaan lauantaipäiväksi joko live- tai verkkotapahtumaan, valitse ilmoittautumislomake alta toteutusmuodon mukaan. Huomaathan, että emme voi taata majoituspaikkaa. Ilmoita majoitustarpeestasi ilmoittautumislomakkeella, ja voit majoittua, jos majoituspaikkoja on vapaana.

Seminaarin ilmoittautumistietoihin, hintoihin ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.nuortentulevaisuusseminaari.fi

Huom! Kerääthän ilmoittautumistiedot valmiiksi, jotta voit kopioida ja liittää tiedot suoraan. Ilmoittautumisessa on aikaraja. Ilmoittautujista pyydetään seuraavat tiedot:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Katuosoite
  • Postinumero ja -toimipaikka
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Syntymäaika (vain nuoret)
  • Ruokavaliotiedot (vain lähiosallistujat)
  • Majoituskaveritoive (vain nuoret lähiosallistujat)
  • Muut mahdolliset lisätiedot

 

Valitse alta haluamasi ilmoittautumislomake merkkaamalla Valitse-sarakkeen pudotusvalikosta "1".

Alla ilmaisina näkyvissä lipuissa ilmoittautumisen kokonaissumma lasketaan ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeelle täytettyjen tietojen mukaisesti. Osallistuminen ei siis ole ilmainen, vaan hinta lasketaan osallistujamäärän mukaan. Hinnat löydät täältä.

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
25.3.2022
Päättyy:
27.3.2022
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Partaharjukeskus

Järjestäjä

Lasten ja nuorten keskus ry