300 dialogia: Erätauko-ohjaajakoulutus

Tule mukaan koko Suomen laajuiseen dialogin liikkeeseen ja anna seurakuntalaisille mahdollisuus kertoa marraskuun seurakuntavaalien alla, mitä heille oikeasti kuuluu. Tavoitteenamme on, että jokaisessa seurakunnassa ympäri Suomen järjestettäisiin syksyllä 2022 ennen seurakuntavaaleja Erätauko-keskustelu. 

300 dialogia -keskustelukokonaisuus on seurakuntalaisille mahdollisuus vaikuttaa ja kohdata toisiaan Erätauko-keskustelun avulla. Tavoitteena on tarjota kaikille seurakunnan alueen ihmisille mahdollisuus käydä rakentavaa keskustelua yhdessä. Erätauko on keskustelumenetelmä, jonka avulla voit tuoda eri lähtökohdista tulevia, erilaisissa elämäntilanteissa olevia eri-ikäisiä ihmisiä käymään mahdollisimman tasavertaista keskustelua. Erätauon avulla pystyt osallistamaan myös heidät, jotka herkästi jäävät keskustelujen ulkopuolelle.

Keskustelujen koonnista tehdään yhteenvedot, jotka antavat seurakunnille hyödyllistä tietoa paikkakuntien tilanteesta sopivasti vaalien alla ja uusien neuvostojen aloittaessa toimintansa.

Erätauko-ohjaajakoulutuksessa saat perehdytyksen Erätauon taustoihin, itse menetelmän ohjaamiseen sekä Erätauko-keskustelun valmisteluun. Koulutuksia järjestetään kaksi, yksi keväällä ja yksi syksyllä. Koulutus on maksuton, se järjestetään etänä ja kestää kolme tuntia. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Lasten ja nuorten keskus, Erätauko-säätiö ja Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI.

Lisätietoa Erätauko-menetelmästä ja Erätauko-säätiöstä toimijana löydät säätiön kotisivuilta osoitteesta www.eratauko.fi

Lisätietoja 300 dialogia -koulutuksesta:

Vilja von Weissenberg
vilja.vonweissenberg@eratauko.fi

Jaakko Niiles
jaakko.niiles@lastenjanuortenkeskus.fi

Koulutuksen ohjelma:

klo 17.00        Tervetuloa

klo 17.05          Erätauko-keskustelu

klo 18.00          Tauko 10min

klo 18.10          Perehtyminen Erätaukoon ja 300 dialogi -keskustelukokonaisuuteen

klo 19.30          Tauko 5min

klo 19.35          Kysymyksiä ja vastauksia

klo 20.00          Lopetus

 

Koulutuksia järjestetään kaksi, 19.5. ja 6.9.2022. Valitse alta haluamaasi päivää vastaava lippu valitsemalla pudotusvalikosta "1" ja klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Ilmoittautuminen päättyy 19.5. koulutukseen sunnuntaina 15.5.
Zoom-linkki lähetetään viikon 20 alussa.

Ilmoittautuminen 6.9. koulutukseen päättyy sunnuntaina 4.9.
Zoom-linkki lähetetään 5.9.

Jos haluat liittyä seurakunnassasi 300 dialogia -kokonaisuuteen, mutta olet jo käynyt Erätauko-ohjaajakoulutuksen, voit jättää yhteystietosi alle, niin saat materiaalit dialogitapahtuman järjestämiseen sekä linkin raportointikaavakkeeseen. Valitse Tapahtuma-valikosta ”Pelkät 300 dialogia -materiaalit”, niin pääset täyttämään yhteystietosi.

Valitse

Tapahtuma Ilmoittautuminen päättyy Valitse
6.9. Erätauko (300 dialogia) 4.9.2022 23:59
Pelkät 300 dialogia -materiaalit
Valitse tämä jos et osallistu koulutukseen, vaan haluat vain materiaalit.
4.9.2022 23:59

Ajankohta

Alkaa:
19.5.2022
Päättyy:
6.9.2022
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom-kokousalusta

Järjestäjä

Lasten ja nuorten keskus, Erätauko-säätiö, NAVI-ryhmä